Curbi kopt Colorado’s Sober Music Festival: Sundown Colorado

Week na week drinken kan een negatieve invloed hebben op je gezondheid – en niet te vergeten je portemonnee – dus vorig jaar besloot Denver iets anders te proberen. Sundown, Colorado’s sobere muziekfestival, is ontstaan ​​uit de wens om voor elk wat wils te hebben. Het is niet elke dag dat een muziekshow prioriteit geeft aan nuchterheid in een staat die bekend staat om zijn brouwerijen en talloze apotheken. Zonsondergang samen met 303 Tijdschrift we zijn een partnerschap aangegaan om een ​​weekend van muziek, mindfulness en eenheid aan te bieden tegen maatschappelijke normen. Het evenement van dit jaar is er een om nooit te vergeten als headliner van de Britse producer en DJ Curbi. 303 Tijdschrift sprak met Curbi via een videogesprek om enkele van zijn gedachten te horen over het festival, de voortgang en toekomstplannen.

hoeren. Foto met dank aan Curbi op Facebook.

303 Tijdschrift: Hoe was je zomerprogramma?

bochten: Ik heb een paar festivals hier in Europa gedaan. Tomorrowland — Ik deed dat eigenlijk met Monstercat voor hun podium. Ik deed een groot Duits festival genaamd Peruville. Ik heb een paar gemaakt [of shows] in Nederland. Ik doe altijd clubshows. Mijn geluid is niet noodzakelijk het geluid van het hoofdpodium. Ik doe veel cluboptredens, maar het was leuk om deel uit te maken van de festivals.

303: Zijn er festivals die je graag zou willen bezoeken, maar nog niet hebt gedaan?

bochten: Ik zou heel graag EDC en Ultra willen doen [Music Festival], natuurlijk. EDC zeker wel. Ik kwam Tiësto een keer kort tegen en vroeg hem wat zijn favoriete festival was en hij zei EDC, dus dan moet het best goed zijn want deze man heeft het gespeeld.

De producer uit Halsted, Engeland heeft grote ambities voor grote festivals, maar hij had geen probleem om ja te zeggen tegen iets anders dan hij gewend was. Afgezien van de meditatietent, die geopend is van 15.00 uur tot 21.00 uur, en de beschikbare foodtrucks, is misschien wel het meest opvallende aspect van de show overdag de afwezigheid van alcohol van verkopers. Nog niet zo lang geleden hebben cocktails en frisdranken de interesse gewekt van nuchtere of nuchtere nieuwsgierigen. Hier in Denver is de trend al behoorlijk populair geworden met verschillende nuchtere bars die opduiken.

303: Wat boeit je aan een gezond nachtleven zoals Sundown? Wat doet dat met jou als kunstenaar?

bochten: Een groot voordeel is dat mensen zich de nacht zeker zullen herinneren. Het is niet alsof iemand flauwvalt en naar bed gaat en dan wakker wordt en zich vreselijk voelt en zich de nacht niet herinnert. Ik denk dat mensen zichzelf wat meer kunnen aanraken. Geen stoffen in uw systeem om te veranderen [the experience], het zal interessant zijn. Ik denk dat mensen echt een andere ervaring zullen hebben.

hoeren. Foto met dank aan Curbi.

303: Wat houdt je in balans terwijl je onderweg bent?

bochten: Ik zou zeggen dat dat de man is met wie ik ben. Ik ken veel DJ’s die reizen zonder tourmanager of reispartner. Ze reizen alleen – de meeste DJ’s doen dat en ik had altijd iemand bij me en dat houdt me in toom. Omdat mensen natuurlijk de neiging hebben om eenzaam te worden, vooral op de show als ze weten dat ik iemand aan mijn zijde heb. Ik denk gewoon dat iemand aan je zijde altijd zal helpen. Zelfs als je in een geweldige omgeving bent, heb je een geweldige tijd. Het is goed om te weten dat er iemand voor je is.

Elke reizende artiest zal de eenzaamheid begrijpen die voortkomt uit het onderweg zijn, en daarom is het belangrijk om die doelen en verlangens in beweging te houden. Toen hem werd gevraagd naar toekomstige inspanningen, was dit wat Curbi te zeggen had:

303: Is er een artiest met wie je graag zou willen werken, live of aan een nummer?

bochten: Ik ben de afgelopen jaren erg bezig geweest met techno-dingen. Deze man heet Rainer Zonneveld – ik wil heel graag met hem samenwerken. Hij doet een aantal interessante dingen. Ik heb hem laatst live gezien. Hij deed ook een 11-uur durende live set.

303: Is er een plaats die bovenaan je lijst staat om te spelen?

bochten: Ik zou Printworks heel graag in Londen willen spelen, want dat lijkt me ook een heel speciale sfeer. Ik heb er filmpjes over gezien. Ik wil daar heel graag spelen. Er is een beetje meer underground, een beetje meer techno, maar ik denk dat ik op een dag daar zal kunnen komen en verder kan gaan.

Curbi, DJ, producer, touring artiest

hoeren. Foto met dank aan Curbi op Facebook.

303: Sta je wel eens stil in je sets om te beseffen waar je staat in je carrière? Is er ooit zo’n surrealistische ervaring geweest?

bochten: Ik denk misschien Tomorrowland. Dat was leuk. Dit festival is als één grote feestdag. Mensen lijken van over de hele wereld te komen en je kunt echt zien dat ze allemaal met hetzelfde verbonden zijn. Dus ik speelde daar ongeveer 30 minuten en toen realiseerde ik me dat ik gewoon opkeek en ik nam het allemaal in me op en ik dacht, ‘Oké, ja, dit is mijn leven. Mensen kennen mijn muziek. Mensen houden van mijn muziek.

303: Wat kun je in het algemeen met je muziek vertellen over je reis?

bochten: Zoals ik al zei, ik heb misschien acht jaar muziek gemaakt en ik heb deze reis een beetje doorgemaakt en veel verschillende dingen geprobeerd. Direct nadat ik ter plaatse was, maakte ik maar heel kort muziek en ik was nog erg jong. Ik moest nog door al die verschillende soorten stijlen en favoriete genres heen waar ik naar wilde luisteren. Ik ben nu gewoon blij om op deze plek te zijn waar ik nog steeds erg creatief ben, maar ik denk een beetje meer afgezwakt dan ik was. Ik zou niet zeggen afgezwakt op een slechte manier, maar ik heb een idee van wat werkt en wat niet werkt bij mij nu creatief.

303: Dat gezegd hebbende, wat ging er niet goed of wat stond je in de weg?

bochten: Ik zou zeggen dat ik rond 2017 veel chaotische nummers heb uitgebracht. Je zou kunnen zeggen dat ik deze reis doormaakte om erachter te komen wat ik eigenlijk ging doen, omdat ik me in het begin heel snel verveelde terwijl ik dezelfde dingen deed. Dus ik wilde natuurlijk nieuwe dingen proberen. Maar ik denk dat ik een beetje een dwaalspoor was en te gek werd. Nu ben ik op dat niveau waar ik veel heb geleerd en ik denk dat ik een stabiel soort geluid heb waar ik ook erg blij mee ben.

Met een discografie over 2014 is de kunstenaar de afgelopen negen jaar druk bezig geweest. Negen jaar is lang voor elke artiest, maar hij vertraagt ​​niet. In 2022 heeft de dj al zeven singles uitgebracht (exclusief zijn remixes), en er komen er nog meer aan.

Courbey, producer, touring artiest

hoeren. Foto met dank aan Curbi.

303: Heeft u grote projecten in het verschiet waar u ons over kunt vertellen?

bochten: Ik weet niet of ik je hier al iets over kan vertellen, want het is groot voor mij, het zal in ieder geval groot zijn. Ik weet niet wat mijn manager of mijn tourmanager zei, maar ik doe volgend jaar een behoorlijk groot project. Het is niet per se een pseudoniem, maar het is meer dan een pseudoniem. Ik zal veel muziek uitbrengen en niet alleen mijn eigen muziek.

303: Tot slot, welk advies zou je artiesten, producers, dj’s of muziekmakers geven als ze aan hun reis in de industrie beginnen?

bochten: Blijf consistent in het maken van muziek. Doe zoveel mogelijk dingen. Blijf jezelf pushen. Kijk niet om je heen naar wat er om je heen gebeurt. Vergelijk jezelf niet met alle muziek die nu wordt gespeeld, want er is gewoon een stortvloed aan muziek, absoluut overal en je kunt echt verdwalen als je probeert uit te vinden waar je heen wilt en wat je wilt doen. Blijf in je baan en houd het ook als hobby. Nu is het heel gemakkelijk om afgeleid te worden en jezelf te vergelijken met wat er om je heen gebeurt. Houd vol, wees volhardend. Als je het echt wilt doen, doe je het. En als je het echt gelooft, dan zal het gebeuren. Je moet er dus voor gaan.

Je kunt deze zaterdag ook N2N, SkiiTour, Doublecrush en meer pakken op het hoofdpodium bij The Tivoli Quad op 1000 Larimer Street in het centrum van Denver. Mis geen once-in-a-lifetime ervaring met ongelooflijke artiesten en vergeet niet een moordenaar te vangen die door Kirby zelf is gemaakt. Tickets voor Sundown Colorado zijn nu te koop.

Leave a Comment

Your email address will not be published.